Преди около месец голяма беда застига 71-годишния Петко от Пловдив - изгаря

...
Преди около месец голяма беда застига 71-годишния Петко от Пловдив - изгаря
Коментари Харесай

Домът на 71-годишен пловдивчанин изгоря. Да помогнем на Петко! СНИМКИ

Преди към месец голяма неволя застига 71-годишния Петко от Пловдив - изгаря целият му апартамент. По неразбираеми към този момент аргументи в 6:00 ч сутринта домът на възрастния мъж се възпламенява. До 6:35 ч на 112 са подадени няколко сигнала, на място идват три пожарни коли, с цел да загасят пожара.

За благополучие пловдивчанинът не е бил в жилището по това време. Добри съседи оказват помощ на Петко, като са му дали легло и облекла, но и до момента мъжът спи в изгорелия апартамент.

Историята е разказана от хората от организация " Подай ръка/За по-добро бъдеще ". От тях разбираме, че Петко няма близки, на които да разчита, и е напълно самичък.

Изгорелият апартамент се намира на финален етаж, което прави всичко още по-трудно. Има оферта за ремонт на жилището, която обаче не е по силите за Петко - сумата е 18 000 лева Опасенията са, че наближава зимата, а ремонтът би трябвало да стартира допустимо най-скоро.

Пловдивчани, дано да се сплотим и да подкрепим Петко! Това можете да извършите посредством сметка:

BG60STSA93000027878362
Банка ДСК/STSABGSF
За Подай ръка ЗПДБ
Основание: Дарение за идея 11 Подай ръка
PayPal:

Всеки, който желае, може да поддържа Петко и персонално. Може да се свърже с организация " Подай ръка/За по-добро бъдеще " на тел. 0893/025-067 (вторник - петък: 10:30-17:00 ч) и екипът ще ви спомага с информация.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР